Monday 6 April 2015

har problemer

Tips eliminere acne i Middle One Night

Hvis du har problemer, og er villige til at fjerne acne med når der med det samme og også det maksimale, efter de mange tricks til at fjerne acne i midt om natten:

1. Trick eliminere acne med citron
Hvordan, hvornår du vil være klar til at sove, over-vask var første ansigt, du kunne med udrensning mælk og toner eller sæbe kan også deles banalitet du slid. Derefter skiver citron og pres saften. Bagefter anvende citronsaft til acne dig. Når de anvendes kan være du føler dig lidt øm, men disse faktorer vil ikke såre Dr Rochelle Skin Expert huden dig videre.

2. Trick eliminere acne med lavendelolie
Lavendelolie har potent anti bakteriel infektion, der kan bekæmpe acne og kan også stimulere væksten af ​​huden. Samme måde med fjernelse af acne udnytte citron, er langs trick anvende lavendel olie for at gå videre, at efter rengøring udnytte udrensning mælk, toner og sæbe, som er ikke ualmindeligt du slid.

3. Trick eliminere acne sammen æggehvider
Æggehvide er den allerede kendt, at et naturligt middel, der kan fjerne hudorme med potent. dog med undtagelse af æggehvide og kan være et universalmiddel at negere acne. Acne, ikke kun på grund af udbrud af puberteten og den gennemsnitlige grund af stress, der ville stimulere produktionen af ​​overskydende olie på dit ansigt. Og vitaminer, der er indeholdt i æggehvide vil lindre stress på en naturlig måde. Den måde det fælles vaske dit ansigt først med mælk sæbe, tonic, eller med sæbe, først anvende en lille hvid æg, der får facial acne før sovende og vaske det dikeesokan HRI.

4. Tricks slippe af med acne sammen med stødt kanel og honning
Denne naturlige afhjælpe er hvidt træ pulver og honning. Tricket Mix kanel pulver og honning med samme forhold. Rens dit ansigt med udrensning mælk eller tonic og sæbe banalitet du slid. Det bruges til at anvende en blanding af kanel pulver og honning til dit ansigt og lad det sidde, først skylles den næste dag. Lad granuleret blanding af kanel pulver og honning blev sprøjtede i seng Du, og dermed beskytte puden dig langs et håndklæde.

I hvert trick, altid fortalt dig at rense eller vaske dit ansigt med udrensning mælk Du eller med tonic og sammen sæbe. Det er at vaske dit ansigt før seng det absolut chokerende, selvom du ikke er acne. På grund af at sove sammen ansigt, der bliver sat snavs kan føre til acne.

Tillykke prøve og forhåbentlig nyttig.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive